IRLEN KLINIKA SLOVENIJA

00 386 70 76 9991

Izobraževanja o skotopičnem/Irlen sindromu

Na našem inštitutu nudimo različne oblike izobraževanj o skotopičnem/Irlen sindromu, od osnovnega spoznavanja in delavnic za šolske in druge kolektive do izobraževanja za specialiste za skotopični/Irlen sindrom, t. i. presojevalce skotopičnega sindroma.

1. Seminarji in predstavitve za šole in druge zainteresirane

Si Vaša inštitucija, organizacija želi o skotopičnem/Irlen sindromu izvedeti več? Seminar ali predstavitev z delavnico za šole in druge ustanove (knjižnice, občine in druge) prilagodimo Vašim potrebam, glede na specifiko tematike, s katero se ukvarjate. Seminarje in predstavitve izvajamo diagnostiki Inštituta za skotopični sindrom, Ljubljana.

Za več informacij pišite na: info@irlenslovenia.com

2. Izobraževanje za presojevalce skotopičnega /Irlen sindroma

Si želite postati specialist za skotopični/Irlen sindrom? Morda pa imate sami skotopični/Irlen sindrom in bi radi pomagali tudi drugim.

Vsako leto v Ljubljani poteka več usposabljanj za certificirane Irlen presojevalce. Z izobraževanjem pridobite mednarodno priznano kvalifikacijo za ugotavljanje skotopičnega sindroma po metodi Irlen, ki je na svojem področju vodilna v svetu. Kot presojevalec lahko osebam s težavami z vizualno percepcijo pomagate le-to izboljšati in s tem olajšati njihovo življenje.

Datumi za usposabljanje za presojevalce v Ljubljani

2018

  • 26. in 27. januar 2018 (jezik: angleščina)

  • 2. in 3. marec 2018 (jezik: angleščina)

  • 10. in 11. november 2018 (jezik: angleščina)

2019

  • 6. in 7. april - 2019 (jezik: slovenščina)

  • 18. in 19. maj - 2019 (jezik: angleščina)

  • 12. in 13. oktober - 2019 (jezik: slovenščina)

2020

  • 14. in 15. marec - 2020 (jezik: slovenščina) – v skupini je še nekaj prostih mest

  • 10. in 11. oktober - 2020 (jezik: slovenščina)

  • Glede na število prijav bomo v letu 2020 morda organizirali tudi tretjo skupino.

Usposabljanje za presojevalce v slovenskem jeziku vodita certificirani diagnostičarki skotopičnega/Irlen sindroma doc. dr. Polona Kelava, direktorica Irlen klinike Slovenija in Ljubica Kosmač, strokovna vodja Irlen klinike Slovenija.

Usposabljanje za presojevalce v angleškem jeziku vodi certificiran diagnostik skotopičnega/Irlen sindroma Alan Penn, direktor Irlen klinike iz Londona.

Izobraževanje poteka tri dni (2+1), teorija s praktičnimi primeri dva dni, po lastnem treningu na posameznih primerih sledi še tretji, zaključni dan.

Cena izobraževanja vključno z vsemi materiali znaša 495,00 €.

Materiali, ki jih prejmete na izobraževanju: 3 knjige Helen Irlen o skotopičnem sindromu, 3 kompleti folij za testiranje, priročnik in »zvezek« z nalogami za testiranje, obrazci za testiranje, fascikel z vsemi potrebnimi dokumenti, predlogi izvidov, članki o skotopičnem sindromu, lupa.

Več informacij na: info@irlenslovenia.comirlen@alanpennirlenclinic.com

Prijave na: info@irlenslovenia.com

Copyright © 1998-2006 by Perceptual Development Corp/Helen Irlen.  
Translated by Polona Kelava and Ljubica Kosmač. All rights reserved.
www.irlen.com