IRLEN KLINIKA SLOVENIJA

00 386 70 76 9991

Izobraževanja o skotopičnem/Irlen sindromu

Na našem inštitutu nudimo različne oblike izobraževanj o skotopičnem/Irlen sindromu, od osnovnega spoznavanja in delavnic za šolske in druge kolektive do izobraževanja za specialiste za skotopični/Irlen sindrom, t. i. presojevalce skotopičnega sindroma.

1. Seminarji in predstavitve za šole in druge zainteresirane

Si Vaša inštitucija, organizacija želi o skotopičnem/Irlen sindromu izvedeti več? Seminar ali predstavitev z delavnico za šole in druge ustanove (knjižnice, občine in druge) prilagodimo Vašim potrebam, glede na specifiko tematike, s katero se ukvarjate. Seminarje in predstavitve izvajamo diagnostiki Inštituta za skotopični sindrom, Ljubljana.

Za več informacij pišite na: info@irlenslovenia.com

2. Izobraževanje za presojevalce skotopičnega /Irlen sindroma

Si želite postati specialist za skotopični/Irlen sindrom? Morda pa imate sami skotopični/Irlen sindrom in bi radi pomagali tudi drugim.

V letu 2018 bo v Ljubljani potekalo več usposabljanj za certificirane Irlen presojevalce. Z izobraževanjem pridobite mednarodno priznano kvalifikacijo za ugotavljanje skotopičnega sindroma po metodi Irlen, ki je na svojem področju vodilna v svetu. Kot presojevalec lahko osebam s težavami z vizualno percepcijo pomagate le-to izboljšati in s tem olajšati njihovo življenje.

Datumi za usposabljanje za presojevalce v Ljubljani

  • januar 2018

  • marec 2018

  • november 2018 – skupina je zaključena

  • pomlad 2019 (med februarjem in majem) – v skupini je le še nekaj prostih mest

  • jesen 2019 (predvidoma oktobra ali novembra)

Usposabljanje za presojevalce vodi specialist za skotopični/Irlen sindrom Alan Penn, direktor Irlen klinike iz Londona. Izobraževanje poteka tri dni (2+1), teorija s praktičnimi primeri dva dni, po lastnem treningu na posameznih primerih sledi še tretji, zaključni dan.

Cena izobraževanja vključno z vsemi materiali znaša 495,00 €

Materiali, ki jih prejmete na izobraževanju: 3 knjige Helen Irlen o skotopičnem sindromu, 4 kompleti folij za testiranje, priročnik in »zvezek« z nalogami za testiranje, obrazci za testiranje, fascikel z vsemi potrebnimi dokumenti, predlogi izvidov, članki o skotopičnem sindromu, lupa.

Več informacij na: irlen@alanpennirlenclinic.cominfo@irlenslovenia.com

Prijave na: info@irlenslovenia.com

Copyright © 1998-2006 by Perceptual Development Corp/Helen Irlen.  
Translated by Polona Kelava and Ljubica Kosmač. All rights reserved.
www.irlen.com